1. mars 2019, 23:03 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Open er godt i gang, ja faktisk så godt i gang at det bare er 3 innledende puljer igjen. I mor... [les mer]

1. mars 2019, 22:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Alle lag var i aksjon denne helga. Noen resultat gikk vår vei, andre ikke. Vi står foran en meget sp... [les mer]

En fantastisk sluttspurt sikret overlegen seier

1. mars 2019, 22:39 av Øivind Bøhle Nordhagen

Tomi var til slutt i en klasse for seg selv. Han var ikke helt på toppen etter 3 serier, men så satt... [les mer]

Morten til topps på Molde Cup 8

5. feb. 2019, 23:25 av Øivind Bøhle Nordhagen

Meget stabilt og godt spill av Morten sørget for seier på Molde Cup 8. Alle seriene mellom 233 og 24... [les mer]

Status bedriftsbowling etter den 9. runden

4. feb. 2019, 14:36 av Harald Oterhals

Siste kampen i den 9.runden er spilt og oppdaterte tabeller er lagt ut under 'Dokumenter'.

Glamox h... [les mer]

Plakat og oljeprofil Molde Open 2019

31. jan. 2019, 18:05 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da nærmer det seg Molde Open, og oljeprofil blir Abbey Road.
Her er plakat til årets turnering: htt... [les mer]

Mathias stjal showet i ligarunde 7

22. jan. 2019, 23:56 av Øivind Bøhle Nordhagen

I en forholdsvis begredelig ligarunde for Molde BK, så ble Mathias det store lyspunktet. [les mer]

Status bedriftsserien etter den 8. runden

21. jan. 2019, 12:33 av Harald Oterhals

Etter første runde på nyåret er Glamox i teten i 1. divisjon. Laget ledet også divisjonen etter halv... [les mer]

Tomi til topps på Molde Cup 7

15. jan. 2019, 23:07 av Øivind Bøhle Nordhagen

Tomi viste fram meget spill på Molde Cup 7. På "Dead man's curve" var det kun Gaute som var i nærhet... [les mer]

Strålende spill og seier til Arild H

4. jan. 2019, 00:06 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 6 ble spilt på husprofilen, og best av alle denne kvelden var Arild H. Meget bra spill hel... [les mer]

Status bedriftsserien når halvparten av kampene er spilt

17. des. 2018, 16:25 av Harald Oterhals

To av Molde Bowlingklubb sine sponsorer, Romsdalsbanken og Panorama Gutters, møttes i siste runde i ... [les mer]

Fantastisk oppvisning av Morten på Molde Cup 5

28. nov. 2018, 09:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 5 ble spilt på San Marino Open 2006, 37 fot. Og best av alle, i en særklasse, var Morten. ... [les mer]

Molde 3 i tet etter runde 5

27. nov. 2018, 23:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er serierunde 5 historie. Det ble full pott for Molde 2 og 3, mens Molde 4 og damelaget dessverre... [les mer]

Status bedriftsserien etter 5. runde

20. nov. 2018, 13:21 av Harald Oterhals

Tabeller er oppdatert etter kampene i forrige uke. Runden medførte ingen plasseringsendringer for no... [les mer]

NM Lag 2018

20. nov. 2018, 13:01 av Øivind Bøhle Nordhagen

En kort oppsummering etter et fantastisk Lag NM!
I år stilte Molde Bowlingklubb med to damelag, og t... [les mer]

Herrelaget på 2.plass etter innledende

17. nov. 2018, 08:18 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er innledende spill for herrene ferdig, og vi ligger på en fantastisk 2.plass. Kun 45 pinner opp ... [les mer]

Status bedriftsserien etter fire runder

10. nov. 2018, 13:11 av Harald Oterhals

Nyopprykkede Fliseksperten er fortsatt i tet etter å ha spilt 2-2 mot Glamox i en meget jevn kamp. R... [les mer]

Kristian Malme i storslag på Molde Cup 4

7. nov. 2018, 22:46 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 4 ble spilt på Sunset Strip, som viste seg å være en forholdsvis utfordrende profil. Men K... [les mer]

Damene og 3.laget til topps på tabellen :-)

7. nov. 2018, 22:13 av Øivind Bøhle Nordhagen

I helga var det liga kamper og samtlige lag i Molde BK måtte ut i ilden. [les mer]

Roger Lindstad og Fredrikke Bøe vant Høststormen

2. nov. 2018, 21:19 av Øivind Bøhle Nordhagen

Etter 8 innledende puljer var finalefeltene klare. Patrick og Tom var topp 2 og allerede klare for k... [les mer]

Status bedriftsbowling etter 3 runder

22. okt. 2018, 17:11 av Harald Oterhals

Mange gode lagresultater denne runden, og mange nye spillere med enkeltserier over 200 og totalscore... [les mer]

Seier og tap til alle våre 3 lag som var i aksjon

21. okt. 2018, 22:00 av Øivind Bøhle Nordhagen

Alle de 3 lagene våre som var i aksjon i helga, sto igjen med 2 poeng hver etter seier og tap. [les mer]

Fantastisk spill og seier til Tara

16. okt. 2018, 23:24 av Øivind Bøhle Nordhagen

Tara vartet opp med storspill på Molde Cup 3, og vant til slutt overlegent. Med 1505 inkl. hcp, var... [les mer]

Status bedriftsbowling etter 3 spilte runder

5. okt. 2018, 12:59 av Harald Oterhals

Oppdaterte tabeller er lagt ut under 'Dokumenter'.

Ligarunde 2: En del poeng og bursdagsbowling :-)

2. okt. 2018, 22:17 av Øivind Bøhle Nordhagen

2 seire for 2.laget, seier og tap for 1.laget, uavgjort for 3.laget og tap for 4.laget. Det var ei k... [les mer]

Plakat Høststormen

1. okt. 2018, 13:25 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er plakat til årets Høststormen klar :-)

Bedriftsserien er i gang

28. sep. 2018, 19:50 av Harald Oterhals

Nyopprykkede Fliseksperten har like godt etter en runde inntatt 1. plassen i øverste divisjonen. Pan... [les mer]

Morten med suverent spill og seier på Molde Cup 2

26. sep. 2018, 13:17 av Øivind Bøhle Nordhagen

Hele 31 spillere deltok på Molde Cup 2, fantastisk engasjement og ny rekord på deltakere.